Advocaat

sneakers Nike casual finishlijn 'Tanjun van Little reviews Girls

'Tanjun finishlijn Little Girls Nike casual sneakers reviews van 6vRpwqE

Sofie de Schutter studeerde Nederlands en Internationaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Zij studeerde ook internationaal recht aan de Université Pierre Mendes France in Grenoble, Frankrijk. Na haar studie ging zij aan de slag als procesvertegenwoordiger bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Daarna maakte zij de overstap naar de advocatuur. Na een aantal jaren als advocaat bij Van Rossem advocaten en Van Appia van der Lee advocaten in Amsterdam te hebben gewerkt is zij per 1 januari 2018 de samenwerking aangegaan met Annelien Berends en Marjon Peeters om het kantoor BdSP advocaten te starten.

Sofie beheerst het vreemdelingenrecht in de brede zin, van reguliere aanvragen gezinshereniging (artikel 8 EVRM en het recht van de Europese Unie) of arbeid als zelfstandige tot asielzaken. Daarnaast heeft zij ook een grote kennis opgedaan binnen de vreemdelingenbewaring, en openbare orde zaken zoals ongewenstverklaring en inreisverbod. Sofie vertegenwoordigt ook cliënten die verdachte zijn in strafzaak.

Nevenactiviteiten:

Sofie is lid van de Specialistenvereniging migratierecht advocaten (SVMA) en van Stichting Migratierecht Nederland.

Sofie beheerst de Engelse taal en de Franse taal.

Little Nike Girls sneakers casual van finishlijn 'Tanjun reviews
Outlet Heren camper Camper Zapato Peu Shoes Review qgxw8PHv
loopschoenen Max Patrol Gear Tailwind 2 Air Nike wI6qZZ
Heren Max Se Nike Ney 95 Allsports Amax Kie Premium Air Sneakers qFXdaExvn Little casual 'Tanjun van Girls sneakers finishlijn Nike reviews